Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде е релето и бушона за централното ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде е релето и бушона за централното ?

Прерових целия форум, от търсачката информация не получих а ме съмнява да не е писано, Та интересува ме куде се намира релето и бушона на централното или ако бушона е заедно с нещо друго с кое е? Нещо централното ми избяга нито заключва нито отключва. Ако деиствам с ключа проблем нямам но се заключват по отделно вратите все едно изобщо няма централно. Като вляза вътре и натисна копчето за да заключа варатата се заключва само едната-тази която съм натиснал.... А не е кой знае къф студ за да са замръзнали... работеше си до преди седмица
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Живко, ти май скоро слага аларма. Най вероятно там се крие проблема ти.
    Я си спомни централното кога точно отказа.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
      Стелко, аз като нямам аларма по същия начин не ми работи ключалката на шофьорската врата. Иначе от вътре няма проблем, а от вън изобщо не захапва.

Живко, виж си машинките във вратите и им изчисти клеймите. Ама в тва студеното време не е много препоръчително.. чупят се скапаните пластмаси. Аз почнах да я отварям и на първата щипка спрях!
      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от stelt
        С алармата нямаше проблеми работеше си безупречно... и изведнъж ме предаде
        Lexus Is200
        Honda CBR 600 F4i

Comment

Освен да прегледаш 1 , 5 и F5 на картинките... F10 също играе, ама ако и изгорял още неща няма да ти бачкат (плафони, часовник и т.н.)
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

aaa евала... утре ще ги прегледам
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

На моята алармата е слагана допълнително и една букса до таблото е откачена за да управлява тя централното. Ако я закачиш - откача централното но пак тракват 4 те и тогава се изключват.
              Ако и при теб е така обаче, е възможно новата букса от алармата да се е откачила и да няма кое да управлява централното изобщо.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
              X